Att jobba på Landa

Aktuella tjänster

Strandgården och Sjögården HVB söker timvikarier

Vi söker nu timvikarierande behandlingspersonal till våra verksamheter Strandgården och Sjögården. Vi vill erbjuda dig en möjlighet att prova på ett spännande och utvecklande
arbete i en familjär miljö och positiv anda.

Landa HVB driver sedan oktober 2016 utredningshemmet Strandgården för föräldrar med barn 0 – 16 år i Vika Strand utanför Falun. April 2019 öppnade Landas nya enhet
–Sjögården – för ungdomar 13 – 17 år i Svärdsjö utanför Falun. Sjögården och Strandgårdens vision är att fler barn och ungdomar ska få möjlighet att växa upp under trygga förhållanden i sitt befintliga nätverk, med sina föräldrar eller andra viktiga vuxna. Våra värdeord är: nära, personligt och tryggt.

Dina arbetsuppgifter som behandlare består i att tillsammans med dina kollegor planera och ansvara för den dagliga verksamheten, vilket bl.a. innefattar hushållssysslor, aktiviteter, utflykter, inköp och logistik. Du deltar i utrednings- och behandlingsarbetet genom observationer och samtal med inskrivna barn, ungdomar och familjer. Du arbetar dygn eller kortare resurspass, företrädelsevis kvällar och helger.

Vi söker:

Timvikarier.
Kvalifikationer familjebehandlare: Socionom/behandlingspedagog eller motsvarande.
Tillträde: Enligt överenskommelse
För anställning vid hem för vård eller boende som tar emot barn krävs enligt bestämmelserna i lagen (2007:171) ett personligt registerutdrag från Polismyndighetens belastningsregister och misstankeregister.

Välkommen med din ansökan!
Ansökan med CV skickas till:
caroline.hedman@landa.se

För mer information, kontakta:
Foad Rad
foad.rad@landa.se
073-782 13 57

Att arbeta på Landa Familjevård är en stor glädje för mig som socialarbetare. Jag har fantastiska och kompetenta kollegor både här på kontoret och i de familjehem som finns i vår verksamhet. Den arbetsglädje och den lust som finns i att göra skillnad för de barn, ungdomar och vuxna som vi möter, är drivkraften som jag delar med andra här. Det är det som genomsyrar inställningen och arbetet och skapar möjligheter. Det jag kan bjuder jag på, det andra kan bjuder de på och det vi inte kan tar vi reda på från någon annan. Tillsammans ”team-ar” vi. Att finnas på detta företag utvecklar mig, både i min yrkesroll och i min person.”

Rose-Marie Moen, Teamledare

Vi på Landa är alltid intresserade av duktiga medarbetare.

Är du intresserad av att jobba hos oss? Välkommen med din intresseanmälan till jobb@landa.se.


Skip to content