Om oss

Landa

Landa grundades 2008. Då, precis som nu, med individen i centrum. Vi arbetar i alla våra uppdrag med ett nätverksfokus och att berörda barn, ungdomar och familjer ska utveckla sina resurser och bemästra sina hinder. Vi erbjuder familjehemsvård, öppenvård, HVB-hemsvård samt utbildnings- och handledningsinsatser. Det som främst kännetecknar Landa är vår höga kompetens och långa erfarenhet av socialt arbete med barn, unga, vuxna och familjer.

Nära. Personligt. Tryggt.

Kvalitetssäkring - Landa

Kvalitetssäkring

För att ständigt förbättras jobbar vi systematiskt med kvaliteten i våra tjänster och erbjudanden.

Ramavtal

Vi har ramavtal med många av landets kommuner.
Här ser du om vi har avtal med just din kommun.

En sommaräng med ett rött hus i bakgrunden

Artiklar

Lär känna våra olika verksamheter bättre.
Läs reportage med bland annat familjehemsföräldrar och från våra utredningshem.

Material

Läs mer om oss på Landa och våra tjänster. Se en samlad översikt och ladda ned våra informationsfoldrar och tillstånd.

Jobba hos oss

Vår ambition är att vara en mycket bra arbetsgivare för våra medarbetare. Här ska man trivas, utvecklas och kunna göra skillnad.

Värdeord

Nära.Vi ska upplevas som nära i kontakten med de vi arbetar tillsammans med. Oavsett geografisk hemvist ska de människor vi har kontakt med uppfatta oss som lättillgängliga och nära. Känslan av närhet förutsätter vårt fulla engagemang, intresse och nyfikenhet. Med vår personliga och serviceinriktade inställning ska vi aldrig kännas långt borta.

Personligt.Vi har ett högt personligt engagemang i allt vi tar oss an. Med starka samarbeten både internt och externt bildar vi en ärlig organisation med en ödmjuk inställning. Vi står samtidigt stolta i det vi gör och det vi erbjuder. På Landa har vi roligt på jobbet och ger gärna lite extra, även i de situationer det inte krävs. Vi möter våra kunder och familjer med positiv inställning. Genom att satsa på en bred mångfald skapar vi också en organisation med inspirerande dynamik. Ett personligt bemötande är en av de viktigaste ledstjärnorna.

Tryggt.Du kan lita på Landa! Med det starka personliga engagemang vi har följer också ett stort ansvar för de individer vi har kontakt med. Landa karaktäriseras av ett genuint omhändertagande och ett tryggt lugn i alla situationer. Vår mångåriga erfarenhet och starka position i branschen gör oss mycket uppskattade hos våra uppdragsgivare. Den kompetens organisationen besitter borgar för en hög och jämn kvalitet i det sociala arbetet. Landa karaktäriseras av en hög servicenivå. Med ett lösningsorienterat tillvägagångssätt och genom att tillsammans med de människor vi arbetar med, dess nätverk, våra medarbetare och våra uppdragsgivare särskilt uppmärksamma styrkor och framsteg utvecklas vi.