Familjehemsvård

Landa familjehemsvård har tillstånd för att bedriva jour- och familjehemsvård och lång samlad erfarenhet av att arbeta med människor i samhällsvård.

De familjehem vi arbetar tillsammans med är utredda enligt socialstyrelsens rekommendationer och vi tillämpar både BRA-fam, vinjetter och olika former av djupintervjuer. Våra nya familjehem utbildas i den grundläggande utbildningen ”Ett hem att växa i”. Familjerna är främst belägna i Mellansverige, med en tyngdpunkt i Dalarna, Västmanland, Gästrikland och Uppland.

Styrkor

Det som kännetecknar Landas familjehemsvård är att vi tillgodoser den unika individens behov och att vi alltid finns tillgängliga för familjehemmet med det stöd de behöver, när de behöver det. Nära. Personligt. Tryggt.

Handledning

Alla våra familjehem har kontinuerlig handledning med sin familjehemskonsulent. De erbjuds även utbildning och kompetensutveckling genom både intern och extern fortbildning och grupphandledning. Vid behov kan vi även erbjuda utbildning kring en specifik problematik.

Utöver konsulenterna har Landa även tillgång till legitimerade psykologer, psykoterapeuter och pedagoger.

Förfrågan

Har du frågor eller funderingar kring Landas familjehemsvård är du välkommen att höra av dig. Vi erbjuder kvalificerad omsorg av barn och unga och tar emot förfrågningar både inom och utanför ramavtal. Fyll i vårt formulär eller kontakta oss via telefon eller mail.

» Ladda hem tillstånd Familjehemsvård (PDF)

Förfrågan

Kontakta Landa mottagning för placeringsförfrågningar genom att fylla i formuläret nedan eller på mottagning@landa.se eller 0243–130 30

Genom att godkänna denna Integritetspolicy samtycker du till att Landa AB behandlar dina personuppgifter i enlighet med denna Integritetspolicy.


Skip to content