Loading Events
Vassbo
2 dec 2020
  • This event has passed.

Utbildning med Tina Emet, eftermiddag

Landa Familjevård kommer att jobba för att implementera förhållningssättet lågaffektivt bemötande. Tillsammans kommer konsulenter och familjehem genom tre tillfällen få kunskap om vilka förändringar vi kan åstadkomma genom förhållningssättet. Inför det uppdaterar vi oss i teman som anknytning, biologiskt nätverk som resurs, NPF/autism. Mellan de tre tillfällena med Tina kommer vi tillsammans att jobba aktivt i vardagen med handledning. 

Varför lågaffektivt? För vem? 

För att kunna skapa förändring måste du acceptera ditt eget ansvar och inte tänka att problembeteendet är barnets fel. Utgå istället från vad du kan göra för att påverka situationen. Målet är inte att ta kontroll över barnet – utan att barnet ska behålla sin självkontroll.

För att tillgodogöra sig utbildningen är det nödvändigt att delta vid samtliga av dessa tre tillfällen med Tina.

Utbildning med Tina Emet   

Tina Emet är psykolog och klinisk specialist i neuropsykologi. Tina utgår från lågaffektiva metoder och teorier. Hon ingår i ett nationellt nätverk som arbetar med lågaffektiv metod.

www.orsapsykolog.se

 

Utbildningen kommer att genomföras i Vassbo, Falun med plats för 25 personer per tillfälle och är främst avsedda för Landas Familjehem. 

Utbildningen kommer även att kunna följas online men kräver dator med uppkoppling till internet. Det kommer även finnas en lokal i Uppsala där Landas Familjehem kan följa utbildningen online tillsammans med konsulenter från Landa Familjevård. 

Övriga medarbetare inom Landa samt Abila har möjlighet att följa utbildningen online och/eller på plats i Vassbo, Falun. 

Utbildningen består av tre halvdagar kl. 09.00–12.00 eller 13.00–16.00, anmälan är bindande och samma val av tidpunkt gäller samtliga tre dagar.

Datum
2 dec 2020
Tid
13.00–16.00
Plats
Vassbo, Falun
Kursledare
Tina Emet
Pris
Gratis, exklusive moms . Externa deltagare är välkomna i mån av plats, kostnad 1000 kr exklusive moms.
Anmälan
Anmälan sker senast 25/9 via e-post till: anmalan@landa.se. Uppge vilken utbildning anmälan avser, ditt namn och din adress.Det är även möjligt att anmäla sig till sin Familjehemskonsulent samt Familjehemssamordnare Jasmin Scheir-Johansson 070-724 50 14.